1. Du er her:
  2. Alle jobs i verden
  3. Gigajob Danmark
  4. Sådan skriver du et succesfuldt CV
 
 

Sådan skriver du et succesfuldt CV

Læs tips til en succesrig ansøgerprofil

Er du ikke helt sikker på, hvordan du bedst skriver dit CV på Gigajob? Her finder du et par tips, hvordan du får mere succes med din jobsøgning. Et par enkle skridt og du kan lave et professionelt CV, som vækker opmærksomhed hos potentielle arbejdsgivere.

På en jobside har du brug for et anderledes CV end hvis søger en stilling direkte hos en virksomhed. Det skal være en kombination af CV og motivationsbeskrivelse. Hovedformålet er, at arbejdsgivere nemmere finder dit CV. Så snart en arbejdsgiver har fundet dit CV og kontaktet dig, sender du dit regulære CV og andre referencer. Læs videre og giv dit CV et professionelt touch:

spacer Titel
Det vigtigste: Brug tid på titlen. De nøgleord du bruger i titlen matches med de nøgleord, som arbejdsgivere bruger i deres medarbejdersøgning. Brug alle vigtige nøgleord i titlen. I stedet for bare at skrive "Lærer", så skriv "Lærer, handelsskole, engelsk, erhvervsøkonomi". Titlen gør en forskel!
spacer Beskrivelsen
  • Forklar hvilken slags position du søger. Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken slags position, du søger, så giv eksempler på dine kompetencer. For eksempel: "Jeg er handelsskolelærer med fagene engelsk og erhvervsøkonomi. Jeg søger efter jobs på handelsskoler og gymnasier. Jeg er også interesseret i at undervise på VUC eller at give lektiehjælp". Men begå ikke fejlen med at være for generel. "Jeg interesserer mig for alle jobs"" eller "alt" giver det indtryk, at du ikke mener det seriøst.
  • Som det næste oplist dine kvalifikationer. Dine afgangseksamener, tidligere og nuværende positioner og alle andre kvalifikationer, som du har opnået, giver arbejdsgiveren et indtryk af dine professionelle kompetencer. Undlad ikke noget.
  • Og til sidst glem ikke at skrive hvilkenjobtype du søger. Skriv om du vil arbejde på fuldtid, deltid eller som freelancer. Disse ting er vigtige for arbejdsgivere.
spacer Billedet
Et godt billede er toppen af kransekagen. Vælg et portrætfoto, som er taget med en neutral baggrund. Et billede, hvor du ser direkte ind i kameraet, virker bedre, end et billede hvor du kigger i en anden retning. Og husk: det er ikke facebook, det gælder om at give et professionelt indtryk.

Følg disse skridt når du skriver dit CV og du finder din nye stilling endnu hurtigere! Held og lykke!

Dit Gigajob Team