1. Du er her:
  2. Alle jobs i verden
  3. Gigajob Danmark
  4. Sådan skriver du en succesfuld jobannonce
 
 

Sådan skriver du en succesfuld jobannonce

Læs tips til et succesrigt stillingstilbud

Er du ikke hel sikker på, hvordan du skriver en god annonce på Gigajob ? Her kan du finde et par tips om hvordan du med succes kan søge nye medarbejdere på Gigajob. Følg bare de følgende skridt og du kan lave en perfekt jobannonce, som vil tiltrække potentielle medarbejderes opmærksomhed.

Når du bruger en jobside skal du lave en speciel type jobannonce. Hovedformålet er at gøre det lettere for de jobsøgende at blive fundet.Så snart en arbejdstager har fundet din annonce og kontaktet dig, kan du bede om CV og andre referencer. Læs videre og giv din jobannonce et professionelt touch:

spacer Titlen
Det vigtigste: Brug tid på titlen. De nøgleord du bruger i titlen matches med de nøgleord, som de jobsøgende bruger i deres jobsøgning. Brug alle vigtige nøgleord i titlen. I stedet for bare at skrive "Lærer", så skriv "Lærer, handelsskole, engelsk, erhvervsøkonomi". Titlen gør en forskel!
spacer Beskrivelsen
  • Beskriv stillingen udførligt. Oplist de daglige opgaver, der skal laves. Skriv også nogle ord om din virksomhed eller det team, din kommende medarbejder skal arbejde i. Derigennem får den jobsøgende et førstehåndsindtryk af sin potentielle nye arbejdsplads.
  • Oplist derefter de krævede kvalifikationer. Afgangseksamener og andre færdigheder (som MS Office eller specielle programmer), certifikater fra videreuddannelser osv. Skriv også om "Soft Skills", som du forventer af din medarbejder (teamgeist, socialkompetence, ledelseskvaliteter). Disse informationer hjælper den jobsøgende med til at få mere at vide omkring den udskrevne stilling. Udelad ikke noget.
  • Glem ikke, også at skrive om ansættelsesarten . Nævn om det drejer sig om en fuldtids- eller deltidsstilling. Skriv også om yderligere ydelser, som dit firma tilbyder. Disse ting er vigtige for arbejdstagere.
spacer Logoet
Et virksomhedslogo er toppen af kransekagen. Annoncer med virksomhedslogo virker attraktivere på jobsøgende og har bedre chancer for at blive kontaktet.

Følg disse enkle skridt, når du skriver din jobannonce og du vil finde din nye medarbejder endnu hurtigere! Held og lykke!

Dit Gigajob-Team